ПРОНАЈДЕНА ЗМИЈА ОД 300 КИЛОГРАМИ: Тоа не може да биде точно. Или може?

Loading...

Се појавија извештаи, но и снимки дека наводно група работници извлекле змија од 30 метри и 300 килограми од езеро во Северна Каролина.Потоа, тие ја повикале полицијата додека почнале да се прашуваат дали оваа змија е одговорна за исчезнувањето на луѓе во овој крај.
Еден корисник на Јутјуб кој ја погледнал снимката која е објавена и почнал да открива невистини во приказната. За почеток, пропорциите на змијата и сликата не се совпаѓаат.
Тоа било огромно езеро, но не колку што се тврди. Навистина змијата ја пронашле група работници, но во Индонезија.
Она што се случило е тоа што работниците случајно го повредиле животното додека рушеле дрво.
Потоа, ја ослободиле змијата од маките и ја закопале. Секако, прво ја фотографирале и потоа се родила оваа втората, неточна приказна.Потоа, тие ја повикале полицијата додека почнале да се прашуваат дали оваа змија е одговорна за исчезнувањето на луѓе во овој крај.
Еден ко

loading...