Пронајдено човечко месо во фабриката за месо на Мекдоналдс

Човечко месо е пронајдено во Мекдоналдс. Историјата на Мекдоналдс не е добра, и рестораните за брза храна се веќе познати дека имаат мистериозни состојки. Но ова е на врвот на листата.  Човечко месо е пронајдено во Мекдоналдс. Историјата на Мекдоналдс не е добра, и рестораните за брза храна се веќе познати дека имаат мистериозни состојки. Но ова е на врвот на листата.  И претходно постоеле тврдења дека Мекдоналдс користи човечко месо како потполнувач во 100 % говетски хамбургери. Според „Хузлер“, истражители веќе нашле човечко и коњско месо во ладилниците на фабриката на Мекдоналдс во Оклахома. Човечкото месо било пронајдено исто така во неколку камиони кои биле на пат да ги снабдат рестораните за брза храна.Според различни извештаи, истражителите провериле неколку фабрики и ресторани  низ целата земја и проначле човечко месо 90 % од локациите. Коњско месо било регистрирано во 65% од рестораните и фабриките.
ФБИ агентот  Лоид Харисон за „Хузлер“ изјави: „Најлошото од се е што не се работи само за човечко месо, туку и за месо од деца. Деловите од телото кои беа пронајдени во фабриките  низ САД се сметаат за премногу мали за да бидат делови од возрасно тело. Ова е навистина ужасно“. Според Харисон, истрагата е во тек.Човечко месо е пронајдено во Мекдоналдс. Историјата на Мекдоналдс не е добра, и рестораните за брза храна се веќе познати дека имаат мистериозни со

Пронајдете не на следниве мрежи: