Пронашол бела кутија скриена во снегот: Ни самиот неможел да си поверува кога видел што се наоѓало внатре…

Loading...

Кутија е ретко само „кутија“. Доколку е замотана  во украсна хартија тоа најверојатно е некој подарок. Но некогаш, содржината на к

loading...
Loading...