Проститутка раскажува: Џастин Бибер има мал „алат“

Loading...

Екстра популарниот Џастин Бибер, особено кај тинејџерите, уште еднаш ја шокираше светската јавност.Како што пренесува  „Cronicas“, Џастин напуштил еден клуб во Панама со 10 девојки, па и сами може да претпоставите дека потоа се случувало сешто со нив.
– Ме праша на англиски дали ја сакам неговата сперма. Бидејќи не разбирам англиски, пријателката се ми преведуваше. Потоа имавме секс околу еден час,  раскажала стриптизетата и уште додала дека тинејџерската атракција нема голем пенис па таа не била многу задоволна.
Бибер за услугите и дал 500 долари па се вратиле во клубот.
 Како што пренесува  „Cronicas“, Џастин напуштил еден клуб во Панама со 10 девојки, па и сами може да

loading...
Loading...