Провалил во продавница и оставил пари за цигари!

Loading...

Кога некој навистина сака за запали цигара, ни затворена продавница нема да му претставува проблем.Таков бил случајот со еден млад мексиканец, кој во 3.30 наутро отишол до продавница која би требало да работи 24 часа, но сепак била затворена.
Откако некое време тропал на вратата, сфатил дека нема никој и решил да провали за да си земе цигари.
Според извештајот на полицијата, тој направил штета од 800 долари, а на пултот оставил 6 долари, колку што коштале цигарите.
Чесен крадец, зар не?Таков бил случајот со еден млад мексиканец, кој во 3.30 наутро отишол до продавница која би требало да работи 24 часа, но сепак била затворена.

loading...
Loading...