Проверете дали сте интелигентнa личност или само така се претставувате!

Loading...

Секако дека секој има свое мислење за своите интелектуални способности. Некои поединци прифатиле да бидат тестирани за да ја потврдат својата интелигенција.Практичниот начин на живот е одличен показател за тоа колку сте паметни. Ова се петте знаци кои откриваат дека и не сте баш толку паметни како што мислите…
1.Недостаток на проесионален успех
Ако не сте постигнале успех на професионален  план, тоа може значи дека не сте баш најбистри.
2. Често сте во центарот на конфликтот
Луѓето кои се интелигентни не го трошат своето време за кавги.

 
3.Водите трка со времето
Никогаш немате време, па дали интелигентните луѓе се однесуваат како „муви без глави“?
4. Многу зборувате но не слушате
Не сте интелигентни затоа што не ја земате во предвид социјалната интеракција.
5. Не читате
Научно е докажано дека мозокот работи забрзано седум дена откако ќе прочитате некоја книга.Практичниот начин на живот е одличен показател за тоа колку сте паметни. Ова се петте знаци кои откриваат дека и не сте баш толку паметни како што

loading...
Loading...