Прва брачна ноќ без СЕКС?!

Loading...

Секој втор пар нема секс по венчавањето. Жените се премногу изморени, а мажите пијани…Романтичната прва брачна ноќ, се гледа само на филмовите. Во реалноста, сепак, сексот и првата брачна ноќ не одат заедно. Секој втор пар не води љубов по венчавката, покажуваат истражувањата спроведени на илјадници парови.
Причините најчесто се умор или пијанство.
Ако е за утеха, ситуацијата се подобрува утредента, па така, утрото по венчавањето, паровите најмногу имаат секс тогаш.Романтичната прва брачна ноќ, се гледа само на филмовите. Во реалноста, сепак, сексот и првата брачна ноќ не одат заедно. Секој втор пар не води љу

loading...