ПРВА ФОТОГРАФИЈА од обезглавеното девојче во Москва!

Loading...

Британските медиуми објавија фотографија од Настасја М, девојчето кое брутално го уби дадилката Гулчекра Бобокулова (38) од Узбекистан.Дадилката ѝ ја исекла главата, а потоа со главата се шетала по улиците на Москва.
-Смртта доаѓа…Јас сум смртта…Јас сум терорист – викала жената пред да биде уапсена, а мотивот за нејзиното злосторство, наводно е неверството на нејзиниот сопруг.
Малата Настасја била заостаната во развојот и хендикепирана.
Нејзиното тело го пронашле спасувачите по гаснење на пожарот во нивниот стан.
Дадилката ѝ ја исекла главата, а потоа со главата се шетала по улиците на Москва.
-Смртта доаѓа…Јас сум смртта…Јас сум терори

loading...
Loading...