Првиот есенски ден донесе снег!

Loading...

Во Србија, утрово е најладно на Копаоник, каде во 7 часот, беа измерени нула степени и каде што моментално паѓа снег со умерен интезитет, а на многу места и дожд.Според Хидрометеоролошкиот завод на Србија, времето денес ќе биде облачно, ладно и ветровито, со повремен дожд и снег на високите планини. Постепено разведрување се очекува во текот на ноќта, прво во западните и северните краеви. Според Хидрометеоролошкиот завод на Србија, времето денес ќе биде облачно, ладно и ветровито, со повремен дожд и снег на високите планини. Постепен

loading...
Loading...