Прво украл БАНАНА, па ја искористил како пишто за да ограби продавница

Loading...

Во Филаделфија се случи досега најсмешниот грабеж на сите времиња, кој верувале или, заврши во корист на крадецот.Ограбувачот не употребил ниту пиштол, ниту плашливец, туку банана, која ја украл од истата продавница само неколку моменти пред да го изврши грабежот.
Тој овошјето го ставил во предниот џеб од палтото, симулирајќи пред продавачот дека има пиштол.
Крадецот заминал со штека цигари и 500 долари, а полицијата трага по популарниот Бананамен, како што го нарекоа медиумите.Ограбувачот не употребил ниту пиштол, ниту плашливец, туку банана, која ја украл од истата продавница само неколку моменти пред да го изврши грабеж

loading...
Loading...