ПУБЛИКАТА И ЖИРИТО ВО ШОК: Излезе на бина и изведе до сега невиден трик со ножеви

Гренан е само 8- годишно момче кој со својот татко патува ширум Америка и им ги покажува на луѓето своите неверојатни трикови со ножеви.До сега сме виделе навистина многу неверојатни сцени од популарното американско ТВ шоу „America’s Got Talent“, не не веруваме дека до сега сме виделе перформанс од кој ни застанува дишењето додека трае.
Гренан е само 8- годишно момче кој со својот татко патува ширум Америка и им ги покажува на луѓето своите неверојатни трикови со ножеви.
Погледнете го видеото:

До сега сме виделе навистина многу неверојатни сцени од популарното американско ТВ шоу „America’s Got Talent“, не не веруваме дек

Пронајдете не на следниве мрежи: