„ПУКНА ТИКВАТА“ помеѓу Даниел и Жељко: Еве зошто Кајмакоски не присуствуваше на неговата свадба!

Loading...

Зошто нашиот Даниел Кајмакоски не присуствуваше на гала венчавката на Жељко Јоксимовиќ?Како што пренесува порталот „Убавина и здравје“, според некои српски медиуми наводно пукнала тиквата меѓу поранешниот ментор и ученикот, а причина за кавгата биле се почестите несогласувања кои ги имало меѓу нив двајца, а во однос на агажманите за кои Даниел морал да се појавува, а не добивал ни скршен денар.
Другата верзија е дека меѓу Жељко и Даниел се уште цветаат рози. Единствена причина поради која тој не присуствувал на венчавката е затоа што Даниел бил болен. Фатил грип па морал да одмара во кревет, a поради настинката наводно биле и откажани и некои негови спонзорски активности за Ладна.
Дали постои и трета верзија?Како што пренесува порталот „Убавина и здравје“, според некои српски медиуми наводно пукнала тиквата меѓу поранешниот ментор и ученикот

loading...
Loading...