Пукотници за време на интервју на Кристофер Волц во Кан

Loading...

Ете и тоа е возможно во Кан. За време на интервју за една француска телевизија на Кристофер Волц, на нашата публика попознат преку филмовите на Тарантино, се слушнаа пукотници. 
Волц беше веднаш евакуиран и нема повредени. Напаѓачот е приведен затоа што пукал и се обидел да внесе во околината на студиото лажна бомба. 
Погледнете го видеото од на лице место.
Реакцијата на обезбедувањето беше брза и професионална.
 Ете и тоа е возможно во Кан. За време на интервју за една француска телевизија на Кристофер Волц, на нашата публика попознат преку филмовите на Тар

loading...