Пунктови за координација на 4 локации во Гази Баба

Пунктови за координацијаОпштина Гази Баба за помош на жителите кои се оштетени во невремето има пунктови за координација на 4 локации:1. Пункт во ОУ„Кирил и Методиј“ во н.м Стајковци ( за жителите од н.м Стајковци и н.м Брњарци)2. Пункт во ОУ„25 Мај“ во н.м Сингелиќ ( за жителите од Економија, Сингелиќ и Ченто)3. Пункт во н.м Црешево кај Месната заедница ( за жителите од населените места Смилковци, Црешево и Булачани)4. Пункт во ОУ„ Дане Крапчев“ во н. Ченто ( за жителите од населените места Страчинци, Виниче, Инџиково и Питу Гули)Општина Гази Баба за помош на жителите кои се оштетени во невремето има пунктови за координација на 4 локации:1. Пункт во ОУ„Кирил и Ме

Пронајдете не на следниве мрежи: