Путин плачеше пред камера

Loading...

Путин повторно заплака пред камерите. При посетата на Монголија кога се интонираше химната на Русија, Путин повторно ја покажа својата нежна страна и пушти солза. Видеото со рекордна брзина започна да се шири на социјалните мрежи. 
А ова не е прв пат да ја видиме нежната страна на „светскиот владетел“. Во текот на прогласувањето на победата на претседателските избори во 2012 тој заплака од возбудување пред воодушевената толпа во Москва. 
Објаснувањето било дека солзите биле резултат на ветерот, кој тогаш во Москва го немало. 

 
 
Видеото со рекордна брзина започна да се шири на социјалните мрежи. 
А ова не е прв пат да ја видиме нежната страна на „светскио

loading...
Loading...