Работен состанок на Димитриев со шефовите на Дипломатско-конзуларните претставништва на Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија Емил Димитриев денеска ќе оствари работен состанок со шефовите на Дипломатско-конзуларните претставништва на Република Македонија.Средбата ќе се одржи во Амфитеатар во Министерството за надворешни работи на Република Македонија.Средбата ќе се одржи во Амфитеатар во Министерството за надворешни работи на Република Македонија

Пронајдете не на следниве мрежи: