Радио водители пронајдени мртви

Брачна двојка Лин Роузен (46) и Литинг (48) кои работеле како радио водители, на емисијата „Потрага по среќа“, се пронајдени мртви во нивната дневна соба. 
Безживотните тела се пронајдени на креветот во дневната соба, а самоубиството го извршиле откако ставиле пластични кеси на глава и вдишале хелиум.
Некои соседи изјавиле дека телата ги нашле по една недела од како починале. Лин и Џон се самоубиле со кеси на главата на кои пишувало „кеси за бегство“. 
Оставиле две пораки, а суштината на една од нив гласела:
„Ќе го направиме тоа заедно“.
Тој без објаснување рекол дека не може веќе да гледа како неговата сопруга се мачи.
„Нејзината порака вели дека и е жал за тоа што го прави – открива извор од полицијата“.
Полицијата смета дека жената имала некои психички проблеми. 
 Брачна двојка Лин Роузен (46) и Литинг (48) кои работеле како радио водители, на емисијата „Потрага по среќа&ldq

Пронајдете не на следниве мрежи: