РАЈ ЗА КРИМИНАЛЦИТЕ: Секс и џоинт за шест евра!

Loading...

Населбата Коник, која се наоѓа на границата меѓу Црна Гора и Албанија е вистински рај за криминалците. Имено, таму може да се набави џоинт за „симболична“ цена од 3 евра. Локалните жители за српските медиуми велат дека легализацијата воопшто не им е потребна, со оглед на тоа дека бизнисот им цути.Сите знаат која проститутка каде живее, па можат и да ја земат омилената и од дома.
За „една партија“ се плаќа само 3 евра, а заедно со еден џоинт, пакетот чини 6 евра.
Инаку, близината на албанската граница го овозможува и развиениот шверц на евтини цигари, но и дрога која во Црна Гора се продава за многу високи суми.
Грам хероин чини 10 евра, а оние кои се заинтересирани без проблем можат да си купат и оружје по избор.
Во оваа населба главно живеат Роми, но има и Црногорци и Албанци.
Лицата кои ги држат бизнисите во своите раце живеат во скапи куќи.Сите знаат која проститутка каде живее, па можат и да ја земат омилената и од дома.
За „една партија“ се плаќа само 3 евра, а з

loading...
Loading...