Раперот несака да ја ожени една од најубавите жени на светот!

Loading...

Иако е во врска со една од најубавите девојки на светот, се чини дека Пи Диди има други планови….„If you liked it then you should’ve put a ring on it“, пее Бијонсе, а се чини како нејзинот колега ПИ Диди смета дека ова е чиста глупост. Иако е во врска со една од најубавите жени на светот, тој суди по неговите изјави, дека нема намера да стави прстен на нејзината рака.
„Мислам дека многу од луѓето ставаат преголем акцент на бракот, а притоа ја запоставуваат среќата. Јас сум среќен, па и секој кој е дел од мојот живот е исто среќен. Единствено така можеш да ги сакаш луѓето околу себе на вистинскиот начин“, изјавил пејачот.
Раперот исто така кажал дека посакува еден ден да биде спремен за таков чекор во животот и ја разбира одговорноста која доаѓа со бракот. „ Кога  бисе посветил на таков начин, би сакал тоа да биде засекогаш, но се уште не сакам да се венчам“. Неговата убава половина Кеси, на оваа негова изјава одговорила ден после, со порака и статус на инстаграм : „ Понекогаш молчењето е најдобриот одговор“.„If you liked it then you should’ve put a ring on it“, пее Бијонсе, а се чини како нејзинот колега ПИ Диди смета дека ова е чиста

loading...
Loading...