Расел Бренд : Проблемите со зависноста се последица на моето нездраво детство

Loading...

Зависноста од дрога и секлуалната зависност тој ги објаснува како последица од лошиот живот кој го водел како дете. Кога бил дете тој бил зависен од гледање телевизија и конзумирање нездрава храна во големи количини. Тој смета дека било очигледно дека е склон кон живот со пороци уште од дете.
Имено, Расел се излечи од зависноста пред девет години. Тој смета дека покрај славата и успесите кои што досега ги достигнал и понатаму мисли дека најголемата среќа доаѓа од можноста да се избориме со сопствените проблеми. 
„Највредната работа која сега ја поседувам е алатот и опремата за управување со животот“, изјави Бренд.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.
 Зависноста од дрога и секлуалната зависност тој ги објаснува како последица од лошиот живот кој го водел како дете. Кога бил дете тој бил зав

loading...
Loading...