Раскина најбизраниот пар во светот!

Loading...

Откако ја открија својата приказна сите се заинтересираа за нив.Арин Ендруз и Кети Хил навидум се обични момче и девојче, но тие кријат нешто сосема неверојатно.
Иако на прв поглед никогаш не би забележале, Арин е роден како девојка и се викал Емералд, а Кети е родена како момче и се викала Лук.
Оваа двојка решила да се раздели, но ова искуство ги зближило и велат дека секогаш ќе имаат „единствена врска“.
Решиле да се разделат затоа што сакале да се забавуваат и да „уживаат во младоста“.
-Ние имаме единствена врска затоа што поминавме низ исти работи. Дојдовме до точка кога се потешко е времето заедно да го поминуваме- велат тие.
На следниот ЛИНК може да прочитате повеќе за нивната приказна.Арин Ендруз и Кети Хил навидум се обични момче и девојче, но тие кријат нешто сосема неверојатно.
Иако на прв поглед никогаш не би забележа

loading...
Loading...