РЕЧЕНИЦИ кои го ПАЛАТ секој маж!

Loading...

Овие реченици секој маж сака да ги слушне во кревет!Овие реченици сака секој маж да ги слушне во кревет. 
Колку се големи
Оваа реченица се однесува на должината и ширината на неговиот пенис, а не на телесната висина на мажот. Употребете ја во вистинскиот момент.
Одлично го правиш тоа
Без разлика дали ве бакнува или прави нешто друго, ќе се возбуди ако ја слушне оваа реченица.
Ова беше најинтензивниот оргазам кој сум го доживеала
Сака да го слушне ова затоа што сака да знае дека неговиот труд се исплател.
Изгледаш секси кога го правиш тоа
Не се сите мажи полни со самодоверба кога се без облека, па оваа реченица ќе им стави насмевка на лицето.
Го обожавам мирисот на твоето тело
Сексот е физичка активност која предизвикува потење па затоа мажите може да чувстуваат неугодност во спалната, па убаво е да му кажете дека неговиот природен мирис ви е афродизијак.
Смеам ли орално да те задоволам
Директниот пристап пали секој пат. Особено ако партнерот не е навикнат да разменува секси зборови во кревет.
Ова беше најдобриот секс во мојот живот
Најдобрата реченица која може да му ја упатите на својот партнер. Овие реченици сака секој маж да ги слушне во кревет. 
Колку се големи
Оваа реченица се однесува на должината

loading...
Loading...