Рецензија: Македонска апликација-Tile Me

Loading...

Еве една вест за која сме екстремно задоволни што први ви ја пренесуваме – една од најпопуларните апликации за Windows Phone во последниот месец е Tile Me!, а всушност станува збор за апликација од нашата земја…Идејата започна на Reddit: Што кога би можеле да креираме слики од себе кои би наликувале на Windows Tile од познатото „Metro“ мени на Windows Phone 8?
Оваа идеја му се допадна на Ертај Шашко, кој е програмерот позади оваа хит апликација. Во неа, можете да изберете ваша фотографија и да создадете Me tile, прилично едноставно, интересно и забавно.
Повеќе на GSM.MKИдејата започна на Reddit: Што кога би можеле да креираме слики од себе кои би наликувале на Windows Tile од познатото „Metro“ мени на

loading...
Loading...