Ренато Вугринец ја напушта Македонија!

Според информациите што доаѓаат од германските медиуми, Ренато Вугринец е пред потпис во Вецлар.Според информациите што доаѓаат од германските медиуми, Ренато Вугринец е пред потпис во Вецлар.
Тимот, кој во своите редови веќе ги има искусните ѕвезди Ивано Балиќ и Хозе Хомбрадос, до средината на следната недела би требало да постигне и договор за соработка со 39-годишниот македонски репрезентативец.
Информациите од клубот се дека не смеат да објавуваат имиња, но дека сите детали ќе бидат познати до среда.Според информациите што доаѓаат од германските медиуми, Ренато Вугринец е пред потпис во Вецлар.
Тимот, кој во своите редови веќе ги и

Пронајдете не на следниве мрежи: