Ретро: Марјана Станојковска во спот на Тоше Проески

Loading...

Еееее, како лета времето. Еве денеска едно ретро видео со нашиот најпопуларен пејач на сите времиња. Во него како куриозитет, бидејќи верувам сте заборавиле се појавува и моментно нашата најпозната девојка – Марјана Станојковска.Еве потсетете се. А деновиве ќе ве изненадиме и со уште видеа од Марјана и Тоше.Еве потсетете се. А деновиве ќе ве изненадиме и со уште видеа од Марјана и Тоше.

loading...
Loading...