Ретро: Знаевте дека постојат телефони со Windows XP?

Loading...

Во не-толку-далечната 2009-та година, главните модели на пазарот беа iPhone 3GS, Motorola Droid, Nokia N86 и Samsung Omnia II. Од друга страна, телефонот ITG xpPhone е релативно непознат за јавноста…
 Има добра причина зашто не сте слушнале за ITG xpPhone. Телефонот работеше на Embedded верзија на Windows XP, односно имаше можност да ги пушта истите програми како и десктоп верзијата – Microsoft Office, Internet Explorer…па дури и видео-игри кои не бараат силни конфигурации.Има добра причина зашто не сте слушнале за ITG xpPhone. Телефонот работеше на Embedded верзија на Windows XP, односно имаше можност да ги пушта ист

loading...
Loading...