Ријана со години трага по вонземјани

Loading...

Пејачката наводно е убедена дека вонземјаните ќе слетаат на Земјата поради што му плаќа на еден човек да го надледува небото над пустината Мохаве во Невада.Поп ѕвездата Rihanna вработила трагач по НЛО објекти за да и доставува дневни извештаи.
Пејачката наводно е убедена дека вонземјаните ќе слетаат на Земјата поради што му плаќа на еден човек да го надледува небото над пустината Мохаве во Невада.
“Rihanna oтсекогаш верувала дека вонземјаните ќе слетаат на Земјата во текот на нејзиниот живот. Поради тоа му плаќа на еден човек да ја известува од Невада….
Повеќе на ТЗМ.МКПоп ѕвездата Rihanna вработила трагач по НЛО објекти за да и доставува дневни извештаи.

loading...
Loading...