РИМЈАНИТЕ ПОЛУДЕЛЕ! Туристки влегле во фонтана стара 400 години!

Loading...

Граѓаните на Рим, не се најсреќни, што група млади туристки влегле во фонтаната да се разладат…Температурите преку 30 степени целзиусови, натерале група девојки да облечат костими за капење и да влезат во градската фонтана „dell’Acqua Paoli“, која е стара 400 години.
Девојките не биле ни свесни дека предизвикале бес кај граѓаните на Рим. Не е познато дали тие се казнети поради ваквото однесување.
„Топло е, но фонтаната не е базаен за странци. Рим залужува повеќе почит.“
Температурите преку 30 степени целзиусови, натерале група девојки да облечат костими за капење и да влезат во градската фонтана „dell’A

loading...