Ристо има специфичен лајф стајл, разбираш

Loading...

Кој друг ако не К-15 може да не насмее како од шала.
Ристо бил во клуб и ди џејо му рекол оти е почнал да личе на диносаурус, разбираш.Кој друг ако не К-15 може да не насмее како од шала.
Ристо бил во клуб и ди џејо

loading...