Родените во знакот Лав ќе се препознаат во овие мудрости

Loading...

Луѓето родени во знакот Лав ќе се препознаат во следните цитати:Подобро е да се живее еден ден како Лав, отколку сто години како овца.
За успех во животот потребни ви се две работи: игнорирање и самодоверба.
Кога ќе останеш без аргументи, навреди ја другата страна.
Правете го тоа што најдобро го умеете. Никој не може подобро од тоа.
Волјата е за силните, желбата за слабите.
Одгомниот успех е најдобра одмзада.
Ништо големо на светот не е постигнато без страст.
Огнена волја и силна упорност се квалитети кои секогаш носат успех.
Кариерата се раѓа во јавноста, талентот во тајност.
Да ги почитуваме сите правила, не би стигнале никаде.
Суштината е да бидете живи и бестрашни, а да не седите и молчите како што некои би сакале.
Нема да плачам поради тебе, мојата маскара е скапа.
Подобро да ме мразат поради она што сум, отколку да ме сакаат поради тоа што не сум.
Мудриот човек бакнува, но не сака, слуша и не верува. Тој остава пред да биде оставен.Подобро е да се живее еден ден како Лав, отколку сто години како овца.
За успех во животот потребни ви се две работи: игнорирање и самодове

loading...
Loading...