Родила два пати во текот на седум месеци!

Loading...

Додека го држела во раце своето бебе старо само седум недели, Леа Баверсток само што почнала да се навикнува на идејата дека веќе е мајка. Додека го држела во раце своето бебе старо само седум недели, Леа Баверсток само што почнала да се навикнува на идејата дека веќе е мајка. Таа постојано била исцрпена, но мислела дека тоа е нормално. Но Леа била веќе две недели бремена и  го родила бебето само седум месеци и шест дена по нејзиното прво породување.
“Не можев да поверувам кога дознав дека сум забременила само пет недели откако го родив Адам. Прво помислив – О, не – не повторно. Бев навистина во шок некое време. Но, тоа бебенце почна да расте во мене.”
Кога таткото на Адам дознал дека Леа е бремена, тој ја оставил. …
Повеќе на mkd-news.comДодека го држела во раце своето бебе старо само седум недели, Леа Баверсток само што почнала да се навикнува на идејата дека веќе е мајка. Таа пост

loading...
Loading...