Родителите во очај: Мисица ја продава невиноста во Дубаи за 12.000 евра

Loading...

Руската мисица Ана Фешенко отиде во Дубаи да ја продаде невиноста за 12.000 евра, тврди нејзината мајка, која јавно ја повика да се врати дома.Ана беше прва придружничка на изборот за мис во јули оваа година, а неодамна отпатува во престолнината на Обединетите Арапски Емирати велејќи им на родителите дека добила наградно патување.
Меѓутоа, пријателката на Ана им ја открила на родителите суровата вистина: Наводно, според неа не се работи за никакво наградно патување, туку нејзината другарка отпатувала со агенција за ескорт девојки, што ќе ја понуди нејзината невиност на богатите арапски клиенти.
17-годишната Ана отпатувала со својата две години постара пријателка, Екатерина К., која, кога дознала за што навистина се работи, се вратила во Русија.
„Сакав да отпатувам бидејќи Ана ми се јави и ми кажа дека патувањето е награда за натпреварувањето за мис во Москва. По два дена се случи скандал, а јас ја открив вистината зошто сме во Дубаи. И кажав на Ана дека немам намера да останам и дека сакам да се вратам дома, а таа ме замоли да си одам и да ја оставам на мир. Мене таква работа не ми треба“, вели Екатерина.
Нејзините родители долетале во Дубаи за да ја вратат дома, а потоа контактирале со мајката на Ана, која се обратила за помош во руската полиција.
„Во ОАД невиноста се смета за привилегија, а мислам дека Ана беше импресионирана од парите што би можела да ги добие во замена за невиноста“, додава Екатерина.
Таа тврди дека Ана веќе не живее во хотелот во кој биле кога стигнале во Дубаи, туку е преселена во стан со други девојки од Источна Европа, кои дошле да работат како придружнички.Ана беше прва придружничка на изборот за мис во јули оваа година, а неодамна отпатува во престолнината на Обединетите Арапски Емирати велејќи им на

loading...