Роналдо потвторно искритикуван поради стилот на облекување

Loading...

Популарниот фудбалер Роналдо досега во неколку наврати се соочи со критики, поради неговиот стил на облекување и „модниот невкус“.Најнов повод за критики беше фотографијата што тој ја објави на социјалните мрежи, на која е облечен во тесни бели фармерки во комбинација со темно сини кошула и чевли.
– „Веројатно ги позајмил од девојка му Георгина“, „Изгледа како да оди во гаража“, „Ова е многу чуден стајлинг“, „Зарем паталоните не ти се малку претесни“, „Добро играш, ама не знаеш да се облечеш“ и „Дали ти останаа пари за нормални фармерки“, се само неко од коментарите под фотографијата.
 
Најнов повод за критики беше фотографијата што тој ја објави на социјалните мрежи, на која е облечен во тесни бели фармерки во комбинација со

loading...