Русин од Мурманск поминал неколку часа во шумата на -20 степени Целзиусови, за да го сними ОВА!

Loading...

Кога ќе поминете неколку часа во шумата, згора на сѐ тоа да биде на екстремно ниски температури (-20 стеоени Целзиусови), би било добро да имате добра причина за тоа.Снимката која што ја направи еден Русин од Муриманск, место кое се наоѓа на северот на Русија, ги изненади сите!
Тој беше доволно храбар за да излезе по ладното време од својот автомобил и да сними една навистина неверојатна глетка.
Најдобро е да го погледнете видеото и да се уверите сами:Снимката која што ја направи еден Русин од Муриманск, место кое се наоѓа на северот на Русија, ги изненади сите!
Тој беше доволно храбар за

loading...
Loading...