Русин осомничен за 65 силувања

Loading...

Полицијата во рускиот град Татарстан уапси маж кој е осомничен за 65 силувања.
Евгениј Шутон од градот Казан бил некое време баран од полицијата за серија силувања во овој регион во период од 2003 до 2012 година.
Тој напаѓал девојки на возраст од 15 до 25 години. Напаѓачот со нож им се заканувал, па ги носел на највисокиот кат на зградите во кои живееле и таму ги силувал.
 

 
Полицијата во рускиот град Татарстан уапси маж кој е осомничен за 65 силувања.
Ев

loading...
Loading...