Руско чудовиште на 8 тркала: За ова возило не постојат препреки!

Ако ви затреба возило за тешки и непристапни терени, тогаш ова е идеално решение за вас.Ова чудотворно возило е дизајнирано за најлошите терени.
Го движи 3-литарски турбо дизел мотор со 146 коњски сили. Возачот е позициониран во средина, што му дава одлична контрола и прегледност.
Доколку имате 110.000 долари вишок, може да биде ваш!
Погледнете:Ова чудотворно возило е дизајнирано за најлошите терени.
Го движи 3-литарски турбо дизел мотор со 146 коњски сили. Возачот е позициониран в

Пронајдете не на следниве мрежи: