Русокоса, мраз и високи штикли, вистинска лудница! Втор дел

Наш совет: Девојки, прво почекајте да се стопи  мразот па потоа облечете си ги вашите омилени  кондури  со штикли Веќе имавме можност да ја вдиме оваа кутра девојка која се обидува да чекори  на естремно  високи  штикли на мраз. Социјалните мрежи се преплавени  со  видеото од оваа девојка. Мора да признаеме дека нависина е упорна и не се откажува од намерата да се движи  по мразот.
погледнете го  новото  поопширно видео и слатко насмејте сеВеќе имавме можност да ја вдиме

Пронајдете не на следниве мрежи: