Шабан Шаулиќ конечно прозборе за секс аферата со 40 години помлада колешка

Loading...

Љубовната афера со значително помлада пејачка добро ја затресе естрадната сцена, а тој реши за прв пат јавно да прозбори.Конечно Шабан Шаулиќ решил да каже нешто за својата афера со девојката Цуца, за што веќе долго време се зборува.
„Тоа се глупости, испаднав Дон Жуан во овие години“, се насмеал Шабан Шаулиќ.
„Мене, искрено, ми одговара тоа што се зборува, не е тоа така лошо, но мислам дека претеруваат. Се прашувам зошто тоа не го направија пред дваесет години? Сепак, важно е да зборуваат дека сум голем љубовник, подобро да ме следат такви гласини, отколку дека сум згазил некој или убил. Ова што сега се зборува, нека се зборува, мене искрено ми е симпатично.
Шабан Шаулиќ додал дека трачевите не го погодуваат, туку повеќе го забавуваат, но, на неговата сопруга и децата сепак не им се допаднало.Конечно Шабан Шаулиќ решил да каже нешто за својата афера со девојката Цуца, за што веќе долго време се зборува.
„Тоа се глупости, ис

loading...
Loading...