Сакала од автомобилот да го нахрани бизонот, но не очекувала ВАКВО НЕШТО!

Неколку млади девојки се возеле низ една голема фарма, каде ги дочекале стотина гладни животни. Но, кога на автомобилот му пришла една група од бизони, ги чекало големо изненадување.Едната од девојките одлучила да ги нахрани дивите животни од својот автомобил а потоа доживеала неверојатна сцена. Кога сакале да си одат едениот од бизоните продолжил да трча покрај нивниот автомобил, сакајќи многу повеќе од храна…
Погледнете го видеото…

 
Едната од девојките одлучила да ги нахрани дивите животни од својот автомобил а потоа доживеала неверојатна сцена. Кога сакале да си одат едениот о

Пронајдете не на следниве мрежи: