Сакаше да го испрска слонот, а потоа тој во истиот момент ѝ се одмаздил најстрашно

Едно е сигурно, никогаш  повеќе нема да го украсува домот со  декоративни предмети во облик на слон.Патот од тоа што  слоновите  ѝ се најомилените суштества на светот, до  тоа  дека ненормално се плаши од нив е многу  краток за девојката која едвај дочекала да го посети паркот  со  овие цицачи на Тајланд.
Откако  успеала да си  приушти  патување  во  оваа земја , таа одлучила да оди  во  локалниот резерват за да се дружи  со  слоновите.
Но, наместо  да ужива во  капењето на еден слон, девојката доживеала  слонот да ја отфрли и  тоа на многу  груб начин.
Едно  е сигурно, дека никогаш повеќе нема да  го украси  домот со  декоративни предмети во  вид на слонови.
Погледнете го  видеото  на следната страна:

Патот од тоа што  слоновите  ѝ се најомилените суштества на светот, до  тоа  дека ненормално се плаши од нив е многу  крат

Пронајдете не на следниве мрежи: