Сакате да се напиете пиво, а немате отварач? Доколку имате хартија, проблемот е решен

Јутуб изгледа стана  ризница  за досетливи туторијали, но овој секако би можел многу да ви користи. Колку пати ви се случило да сакате да се напиете пиво од стаклено шише, но немате отворач?Иако отворачите  спаѓаат во неопходните алатки кои дури и не чинат многу, се случува  да ги изгубиме или просто, да немаме .
Судејќи според овој туторијал, доколку имате парче хартија овој проблем може лесно да се реши.Иако отворачите  спаѓаат во неопходните алатки кои дури и не чинат многу, се случува  да ги изгубиме или просто, да немаме .
Суде

Пронајдете не на следниве мрежи: