Само СДСМ можат да направат политички циркуз од тоа што решиле колективно да одат на одмор у Грчка

Loading...

Новинарот Цветин Чилиманов се пошегува со денешната одлука на СДСМ да го замрзне своето учество во Собранието на Република Македонија, забележувајќи дека: „Само СДСМ можат да направат политички циркуз од тоа што решиле колективно да одат на одмор у Грчка“.Социјалните мрежи денеска изобилуваа со вакви коментари на сметка на СДСМ и нивниот обид и да вршат еклатантен притисок врз правосудниот систем, и да одмораат од работата во парламентот и да си го искористат годишниот одмор на околните мориња на кои за нив секогаш има и правда и мир.
Заев кога не патува на Палма де Мајорка своите денови на одмор ги поминува на хациендата.

 
Радмила Шекеринска која исто како Зоран Заев е голем поборник за враќањето на средната класа, одморот го поминува во куќи на монденски летувалишта на кои ноќевање чини и по повеќе илјади евра на ден, уживајќи и на јахти.
Социјалните мрежи денеска изобилуваа со вакви коментари на сметка на СДСМ и нивниот обид и да вршат еклатантен притисок врз правосудниот систем, и

loading...