САМО ЗА ПО ХРАБРИТЕ: Како лесно да ставите кондом со помош на уста!

Loading...

Доколку сте одлучиле да внесете нешто ново во сексот, ова нека ви биде првиот чекор!Што се однесува до сексот, многумина од момците посакуваат секс без заштита, а доколку ги прашате зошто…повеќето од нив ќе ви кажат дека чувството е поразлично. 
Додека тој ви раскажува колку е подобро без него, верувам дека на вас ви се вртат сите можни полови болести на кои можете да се сетите.
Колку пати ви се случило пред самиот чин да дојдете до расправија за тоа? Повеќе пати нели?
Па девојки мои…има решение. Бидете мудри и изиграјте добро.
Бидејќи не очекувате тој да носи заштита во својот џеб или паричник, овојпат изнанадете го вие и уште по важно, не откривајте дека се наоѓа во вашата торба!
Нека ви биде при рака пред самата акција, а кога времето ќе дојде…направете тоа да го засака. 
Упатството можете да го видите на сликата, а останатото го оставаме на вашата имагинација! 
Сликата можете да ја видите на наредната страна.

Уживајте…
Што се однесува до сексот, многумина од момците посакуваат секс без заштита, а доколку ги прашате зошто…повеќето од нив ќе ви кажат дека чувствот

loading...
Loading...