Samsung го создаде првиот проѕирен телефон!

Loading...

На CES 2015, Samsung го презентираше својот прв целосно транспарентен телефон, што предизвика огромен интерес кај посетителите. Да погледнеме за што станува збор…Маркетинг тимот на Samsung не се срами да потроши милиони долари за промоција на своите производи. Минатата година, рекламата #Galaxy11 ги обедини најголемите фудбалски ѕвезди на планетата, а оваа година ќе ги обедини најголемите филмски ѕвезди.
Телефонот е наречен StarkPhone и, веќе можете да погодите, е креиран за Tony Stark и потребите на новиот филм Avengers: Age of Ultron. 
„Каков телефон му е потребен на човекот кој има се? Веројатно тенок, метален телефон со заоблени рабови, инспириран од дизајнот на Galaxy Note Edge. Меѓу главните функции се проекција на холограми и скенер на отпечатоци, кои ги штити податоците од непријателите.“ – дел од PR текстот на Samsung.
Повеќе на: GSM.MKМаркетинг тимот на Samsung не се срами да потроши милиони долари за промоција на своите производи. Минатата година, рекламата #Galaxy11 ги обедини

loading...
Loading...