Сандалите на Alexander Wang, по кои сите дами полудеа

Loading...

Дами погледнете и уживајте!
Овој специфичен модел од пролетната колекција на Alexander Wang стана вистински хит кај ѕвездите. За релативно кратко време уникатните сандали се појавија во десетици модни изданија, што само по себе е доказ за исклучителноста на  нивниот успех.
Оваа колекција на сандали ја носат: Ријана, Зое Кравиц, Каролина Куркова и многу други. Кели Роланд пак ги вклучи и во видеото на песната Kisses Down Low.

Сандалите можат да се најдат во црна и бела боја, така што постои можност да се комбинираат на нај различни начини.
Списанието Numero ги претстави со хулахопки:

Списанието LOVE исто така, одлучи да ги претстави во бела варијанта, но со црни хулахопки:

Во уште едно издание, Fashion ги претстави во нивната класична верзија

AnOther исто така го почитуваат Wang:
Дами погледнете и уживајте!
Овој специфичен модел од пролетната колекција на Alex

loading...
Loading...