Саша ја убедуваше Марија да облече фустан, но Аца со коментар ги насмеа сите!

Loading...

Во сабота гледачите ги очекува новата епизода на „Ѕвездите на Гранд“, а жирито повторно беше расположено.Саша Поповиќ повторно ја убедуваше Марија Шерифовиќ да облече фустанот, што таа одби.
– Давам 1000 евра ако во следната емисија дојдеш  во фустан – ѝ рече Саша на победничката на Евросонг од 2007 година.
– Малку е тоа – му рекла Марија Шерифовиќ.
– 2000 евра – ја зголеми понудата Саша Поповиќ.
– Малку – повтори Марија.
– 3000 евра – инсистираше директорот на „Гранд“, но одговорот остана не.

Потоа се вмеша Аца Лукас.
– Ќе дојдам јас за 300 евра во фустан – изјави фолкерот.
Сите во студиото почнале да се смеат.
Погледнете:
Саша Поповиќ повторно ја убедуваше Марија Шерифовиќ да облече фустанот, што таа одби.
– Давам 1000 евра ако во следната емисија дојде

loading...