Саше Политико ќе се жени за 20 годишна скопјанка

Loading...

Нашиот водител и новинар Саше Политико сподели со јавноста дека напролет подготвува свадба.
Негова избраничка е 20 годишната скопјанка Марина Лазаревска со која е во врска нешто повеќе од година дена.
За да биде среќата уште поголема, младата Марина е бремена.
За сето ова Саше вели:
„Можеби на професионален план имам проблеми со Талибанците, но приватно сум пресреќен! А наскоро ќе бидам и татко!“Нашиот водител и новинар Саше Политико сподели со јавноста дека напролет подготвува свадба.
Негова избраничка е 20 годишната скопјанка Мари

loading...
Loading...