Се доближи до бездомник и побара пари од него. Она што следи ќе ве остави без зборови!

Бездомништво може да му се случи речиси на секој човек. За жал, многу луѓе не се имуни на оваа широко распостранета „епидемија“.Многумина се среќни што го немаат тој проблем во својот живот, но постојат и луѓе кои секојдневно мораат да се справуваат со таа ужасна реалност…
 
Во следното видео, популарниот Јутјубер „Омар“, облечен како бездомник, се одлучил да го тестира гостопримството на луѓето кои едвај спојуваат крај со крај. Она што следи ќе ве остави без зборови.
 
Погледнете го видеото…Многумина се среќни што го немаат тој проблем во својот живот, но постојат и луѓе кои секојдневно мораат да се справуваат со таа ужасна реалност.

Пронајдете не на следниве мрежи: