СЕ ИЗБЛАМИРА НА СЦЕНА! Џастин немаше баш среќа на својот концерт!

Loading...

Популарниот прејач Џастин Бибер, повторно доживеа непријатност за време на концерт, откако се лизна и падна пред илјадници фанови на концерт во Флорида.Тинејџерската атракција, сакал да се пошегува со своите танчери, ги полил со вода, но потоа се лизнал и се испружил на бината.
Екипата веднаш дотрчала да му помогне, и за среќа тој не се повредил
Пред само две недели тој исто така падна на сцена во Канада.Тинејџерската атракција, сакал да се пошегува со своите танчери, ги полил со вода, но потоа се лизнал и се испружил на бината.
Екипата ведн

loading...