Се ИЗБРУКА во живо! Стана да тверкува, но и ПУКНА ФУСТАНОТ на задникот!

Учесничка на британското издание на „Големиот брат“, доживеала голема непријатност во едно токшоу.Латејша Грејс, гостувала во една емисија посветена на „Големиот брат“, а она што и се случило, стана хит на интернет.
Имено, фустанот кој го носела бил претесен и не можел да ги издржи нејзините облини, а во моментот кога станала да тверкува, целосно пукнал во пределот кај задникот…Латејша Грејс, гостувала во една емисија посветена на „Големиот брат“, а она што и се случило, стана хит на интернет.
Имено, фу

Пронајдете не на следниве мрежи: